BARTIN AMASRA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VE İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan ACAR´ın 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Mesajı
2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VE İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

 

 

                                   Kıymetli Meslektaşlarım, Değerli Veliler, Sevgili Öğrenciler

 

        Yeni bir eğitim öğretim yılında, sizlerle birlikte olmanın, Türkiye´nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızıyetiştirecek değerli meslektaşlarımla ve ülkemizin geleceği çocuklarımızla birlikte olmanın farklı heyecanı ve gururu içinde sizleri saygıyla selamlıyorum.

 

     Başöğretmen Atatürk´ün ; "Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır" diye hitap ettiği değerli meslektaşlarım; Okutmuş olduğunuz öğrencilerin geleceği sizlerin elindedir.  Evlatlarımız için istediklerimizi öğrencilerimiz içinde isteyelim ve bu doğrultuda çalışalım. Biliyorum, hepiniz gücünüz nispetinde fedakârca çalışmaktasınız.

 

      Değerli veliler; Bizlere emanet ettiğiniz yavrulara karşı sorumluluğunuz, sadece çocuğunuzun ihtiyacını karşılamak değil onlara evde ve sosyal ortamlarda destek verip ilgilenmektir. Devletimizin, bizim ve sizin ortak amacı öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayabilmektir. Bu ortak amacı gerçekleştirmede sizlerin görevi öğrencinize, okulunuza sahip çıkmak ve desteklemektir. Onlara güveniniz, güven veriniz, başarılı yanlarını ön plana çıkarınız, başarısız olduklarında da asla vazgeçmemelerini söyleyerek umut aşılayınız.

 

    Sevgili öğrenciler; Annenizi, babanızı, kendinizi memnun etmenizin tek yolu çok çalışmanız ve başarıya ulaşmanızdır Siz sevgili öğrencilerimizden tek isteğimiz, çok çalışmanız asla yılgınlığa düşmemenizdir. Unutmayınız ki öğretmenleriniz zorlandığınız her konuda her zaman size destek olacaklardır.

 

      2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, yöneticilerimize ve Milletimize hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

 

                                                                                                     Oğuzhan ACAR

                                                                                                İlçe Milli Eğitimi Müdürü

Amasra Hükümet Konağı Kaleşah Mahallesi Çeşmi Cihan 1.Sokak No 2 D 12 Amasra/BARTIN - 0 378 315 14 36

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.